ЦСКА с поредна голяма стъпка за "Армията": Държавата одобри проекта за реконструкция?


ЦСКА с поредна голяма стъпка за "Армията": Държавата одобри проекта за реконструкция?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2923 0

ЦСКА направи поредната голяма стъпка в един от най-големите планове на клуба, а именно - построяването на нов и модерен стадион "Българска армия".

Ръководството на "червените" е представило идеен проект и цялостна концепция за цялостната реконструкция на съоръжение, които от своя страна са били одобрени от Министерството на младежта и спорта, информира "Тема Спорт".

Информацията разкрива, че взаимоотношенията между двете страни са много добри, а очакванията са в началото на новата 2023-а година да бъде учредено съвместно дружество, което да осъществи самия строеж.

На отговорните при "армейците" предстои да кандидатстват за одобрение пред държавата на своя завършен проект и входирането му пред главния архитект на София за съгласуване.

Във вторник "червените" обявиха подпис на дългоочаквания меморандум, който е една от най-големите стъпки преди започването на същинската работа по стадиона. Клубът ще трябва да внесе цялата нужна документация в Търговския регистър, за да има гаранция, че всяка следваща стъпка по проектирането и изграждането на стадиона ще бъде обезпечена и за клуба, и за държавата. От ръководството на ЦСКА все пак вярват, че строежът ще започне през идната пролет.

Междувременно "армейците" продължиха с инициативата си да запознават феновете и обществото с интересни факти около новата "Армия". Ето каква е поредната полезна информация, с която излязоха.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички