ЦСКА с гарантирани пари до края на сезона, Томов е аут


ЦСКА с гарантирани пари до края на сезона, Томов е аут
Снимка: Любомир Спиров/БГНЕС

2769 1

ЦСКА е с гарантирани пари за лиценза и бюджета до края на сезона. Това обяви представителят на феновете Милко Георгиев, който вече се явява пълномощник на над 95% от акциите на "червените", пише "24 часа".

Късно вечерта в четвъртък е подписано споразумение, според което Александър Томов напуска изцяло и прехвърля книжата си на двамата представители на феновете.

Финансовата компенсация, която бившият собственик ще получи, е изключително малка и е съобразена с плащанията, които са извършени през последните месеци.

Според изданието единственият инвеститор в момента е Юлиян Инджов, а намесването на името на Румен Гайтански е чиста спекулация.

От вчера на стадион "Българска армия" е Ивайло Манджуков, който ще поеме оперативният контрол над клуба, когато приключи всичко и стане ясно състоянието на ЦСКА.

Очаква се още от понеделник да започнат да се изплащат необходимите суми по най-належащите дългове. Бившият юрист на клуба Радостин Василев вече декларира пълно съдействие на своите клиенти. Той се отказа и от делата, които заведе срещу клуба, защото те били единствено плод на лъжите на Томов.

Всички се опасяват, че има заложени бомби от това ръководство, които могат да сложат край на съществуването на клуба в сегашния му вид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички