ЦСКА с атака за Радослав Кирилов


ЦСКА с атака за Радослав Кирилов
Снимка: YouTube: CSKA Sofia FC

2567 0

ЦСКА ще се опита да привлече в редиците си българският национал Радослав Кирилов. През миналата седмица представители на "червените" са се свързали с колегите си от "Овча Купел" с интерес към родния играч, към който интерес има още от миналото лято, съобщава "Тема Спорт".

От "Българска армия" постоянно повтарят, че селекцията продължава, а старши треньорът има нужда спешно от флангови футболисти, след като не иска и да чува за Йоан Бай и Яник Вилдсхут. За първият се предполага, че ще се върне във Франция, откъдето и дойде през миналото лято като аматьор.

Към 30-годишния българин интерес имаше от "армейците" още през миналата кампания, когато се предполага, че дори е бил спазарен, но в последния момент от ЦСКА са избрали Калоян Кръстев с идеята, че би бил по-перспективен във времето.

През последните години "белите" извършиха два изходящи трансфера посока "Българска армия" - на Георги Йомов и Калоян Кръстев. Ситуацията бе подобна, тъй като първенството бе започнало, а двамата вече бяха стартирали по няколко пъти за столичния тим. Именно и днес същото стори Кирилов, който изведе съотборниците си за скромен успех с 1:0 над Спартак Варна.

Така офанзивният играч започна петата си кампания в Славия, като подписа с клуба в средата на сезон 2018/19 след кратък период в третодивизионния италиански Вис Пезаро. С добрите си изяви по родните терени той си заслужи място в националния отбор, като дори се разписа при 1:1 с Украйна в контрола в края на миналата година.

Вижте как оцени първия мач на ЦСКА Венци Стефанов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички