ЦСКА пуска сезонните карти, "червените" фенове си поставиха амбициозна цел


ЦСКА пуска сезонните карти, "червените" фенове си поставиха амбициозна цел
Снимка: Cska.bg

3351 0

ЦСКА е готов да пусне своите нови сезонни карти за предстоящия сезон в Първа лига. "Червените" фенове очакват всеки момент да стартира кампанията, като си поставят и собствен лимит.

5000 карти. Това е амбициозната цел на "армейците" според сдружението "Червени сърца". Запалянковците дори поставиха крайна дата за изплънение на своя план - 1-и август.

Ето какво написаха от Сдружение "Червени сърца" във "Фейсбук":

"Приятели, всеки момент ще започне продажбата на сезонните карти. Нека заедно да постигнем целта 5000 сезонни карти за последния сезон на легендарния ни стадион в стария му вид. Да го направим най-вече за нас - феновете.

Да се обединим около общата ни страст. Да направим отново "Армията" и Сектор "Г" да кипят на всеки мач. Да покажем на враговете ни, че ние винаги ще браним ЦСКА. Няма значение дали сте в София, или в провинцията, в България, или чужбина, нашата любов е една.

КУПИ КАРТА, ЗАЩИТИ ЦСКА.#5000ЕдинДоДруг

Даваме си срок до 1-и август да изпълним целта си. Имаме малко повече от 40 дни, за да покажем, че сме номер 1 и непреодолима сила. Желаещите да вземат сезонна карта да се присъединят към събитието "5000 един до друг: вземи карта, защити ЦСКА", заявиха от организацията.

Вижте кой бивш играч от световна класа предложиха на "армейците"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички