ЦСКА продължава с благотворителните каузи, Пардю и Матей изненадаха учениците от две училища (СНИМКИ)


ЦСКА продължава с благотворителните каузи, Пардю и Матей изненадаха учениците от две училища (СНИМКИ)

1123 0

В седмицата преди Великден временният старши треньор на ЦСКА Алън Пардю и капитанът на тима Юрген Матей, въпреки натоварената си програма, намериха време да посетят две столични училища и да подарят на децата футболни топки и книгата "70 години слава ЦСКА", в която е поместена цялата история на най-успешния български клуб. Малчуганите бяха приготвили куп въпроси към своите любимци, а след това желаещите си направиха снимки и получиха автографи.

Възстановяващият се от контузия защитник на ЦСКА посети 30-то СУ "Братя Миладинови" и зарадва учениците, а не пропусна и да им разкаже как е започнала неговата спортна кариера, през какви трудности е преминал и какво е чувството да бъде капитан на "червените". 

Наставникът на отбора Алън Пардю бе специален гост в 4-то ОУ "Проф. Джон Атанасов", където на двора го очакваха ученици от шест класа, пред които първо каза няколко изречения, а след това отговори на зададените му въпроси. Треньорът не пропусна да покани своите домакини на стадион "Българска армия", където биха могли по най-добър начин да се запознаят с историята и традициите на клуба и да видят стотиците завоювани трофеи. 

"Червените" обявиха, че кампанията ще продължи и през следващия месец, когато отново звезди и легенди на отбора ще изненадат учениците от някое училище.

Ето в каква невероятна серия е ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички