ЦСКА продължава без капитана?


ЦСКА продължава без капитана?

1090 0

Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев сподели, че се чувства в отлично физическо състояние и е готов да продължи кариерата си на "Армията".

"Емоционален сезон, за съжаление бяха повече негативните емоции. Договорът ми с ЦСКА изтича, ставам свободен агент, ще видим какво ще стане. Имам сили да играя, физически и кондиционно се чувствам много добре, засега съм здрав, ако е рекъл Господ, ще продължа да играя", отговори Илиев относно бъдещето и сподели, че с него никой не е говорил за продължаване на договора.

"Господин Манджуков говори с нас и коментира, че яснота ще има след два-три дни. Не съм говорил за подновяване на договора, никой не ме е търсил. Адмирации за младите футболисти, това е бъдещето на ЦСКА".

Вторият капитан на "червените" - Александър Тунчев, пък изрази задоволството си от победата над Литекс и сподели, че феновете заслужават отборът да остане в "А" група.

Първото полувреме имахме голям късмет и поведохме, направих две грешки, което можеше да се окаже фатално. През втората част успяхме и зарадвахме публиката. Господин Манджуков беше при нас и каза, че нещата ще се оправят", заяви Тунчев.

"Искам да си почина и след това ще мислим за бъдещето ми. Трябва да се разбере какво ще стане с клуба. В близките 3-4 дни ще има яснота. Имам сили да играя още футбол. Феновете ни заслужават тимът да е в А група

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички