Любо: Бъдещето на ЦСКА е по-важно от мен


Любо: Бъдещето на ЦСКА е по-важно от мен
Снимка: БГНЕС

1124 0

Треньорът на на ЦСКА Любослав Пенев отново не се ангажира с категорична позиция дали ще остане начело на тима и през новия сезон. След победата над Литекс, с която беше сложен край на 12-те мача "суша", той сподели само, че е по-важно дали "червените" ще ги има, а не дали той ще им е треньор.

"Предполагам, че играхме по-добре и спечелихме днес срещу Литекс. Не знам дали победихме заради една контра, но със сигурност имаше надлъгване. След мача поздравих момчетата, това винаги го правя", сподели Любо.

"В случая обаче, по-важно е бъдещето на ЦСКА, не на Любослав Пенев. Наистина се надявам в следващите дни това да бъде решено и ЦСКА да остане в орбита и на една добра позиция. Говорим само за ЦСКА, нека да видим какво се случва, пък после ще говорим", каза още Пенев-

"Нека не спекулираме и нека не казваме някакви неща, които не знаем дали ще се случат. Най-важното в този момент е къде ще отиде ЦСКА и какво ще се случи с него, по-важно от това няма", сподели треньорът.

Накрая той направи кратка равносметка на петте мача, в които беше начело на "червените". Според него, единствената му цел е била просто да помогне на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички