Капитан докрай - Вальо Илиев: И във "В" група ще играя за ЦСКА


Капитан докрай - Вальо Илиев: И във "В" група ще играя за ЦСКА

1574 0

Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев заяви, че е готов да играе с червената фланелка и във "В" група, ако се наложи.

"В периода, в който аз съм бил в отбора, не съм виждал ЦСКА да е в толкова тежко състояние, както сега. Всички се надяваме краят да е положителен. Не мога да кажа кой е виновен за това положение. Сигурно и ние играчите имаме известна вина. Можеше да дадем повече от себе си през пролетта", каза Илиев в интервю за предаването "Спорт+" no ТВ+.

"До ден-днешен нямам конкретен отговор какво се обърка през пролетта. Със сигурност причините са доста. Най-вече го отдавам на психологическия фактор. При Любослав Пенев определено има по-голямо спокойствие. Не че не мислим за състоянието на клуба. Има напрежение заради неизвестността, която цари около ЦСКА и заради това, че никой не знае какво ще се случи. Но тренировъчният процес върви доста спокойно и няма проблеми в отбора", добави Илиев.

Днес дължима става заплатата на футболистите и за месец април. По този начин изискуеми са две възнаграждения, включително това за март.

"Имаме да получаваме заплати, но собствениците правят всичко възможно и няма какво да се оплакваме. Знаем какво е положението и проявяваме търпение", каза още капитанът.

"Моето желание е да играя още. Искрено се надявам да не се стига до стартиране от аматьорските групи. Тая надежда, че нещата ще се подобрят. Но съм готов да играя и във "В" група за ЦСКА. Това въобще не ме притеснява", категоричен бе Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички