ЦСКА продаде Соу на Ростов при замайващи финансови условия?


ЦСКА продаде Соу на Ростов при замайващи финансови условия?
Снимка: LAP.bg/Vladimir Stoyanov

9835 0

Нападателят Али Соу вече не е собственост на ЦСКА, след като руският Ростов е върнал подписан договора за правата му. "Армейците" получават исканите 4 милиона евро, както и 15% от следващ трансфер на играча, информира "24 часа".

ЦСКА не е имало как да го задържи заради новите условия на гамбиеца, които са 5 пъти подобри. Заплатата му става 850 000 евро, като в София той взема 150 000, допълва изданието. Предвидени са и огромни бонуси - стъпването на терена му носи 2500 евро, 7000 евро получава за победа, 3000 за равенство, както и 5000 евро за гол и асистенция.

Новият договор на атакуващия футболист е бъде за 3,5 години. Припомняме, че преди време ЦСКА плати на Киево 850 хиляди евро за услугите на Соу (първо 350 000 евро за наем, а след това още 500 хиляди евро, за да го придобият за постоянно).

По-рано пък излезе информация на руското издание Sports, според което Ростов ще вземе Соу под наем от ЦСКА с опцията да бъде откупен през лятото. Информацията се базираше на твърдение на журналиста Сергей Егоров. А как мениджърът на Али Соу коментира информациите за трансфер?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички