Бруно Акрапович: Бяхме по-добри и се справихме по-добре, важна победа


Бруно Акрапович: Бяхме по-добри и се справихме по-добре, важна победа
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3086 0

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович говори след минималната победа за своя тим с 1:0 срещу Славия при подновяването на Първа лига. Успехът дойде на много тежък заснежен терен, а босненецът посочи, че в случая важни са били 3-те точки.

"Труден мач. Всичко, което правихме последните дни не беше важно, а бяха важни обувките. Отборът показа желание. Имахме качествени моменти на този труден терен, но последният пас липсваше. Заслужена победа. Важни бяха тези 3 точки за нас. Това казах преди мача, на полувремето и сега. Няма какво друго да се каже за футбола. Опитват се някакви неща, но на този терен нямаше как да стане нещо по-качествено. Ние бяхме по-добри и се справихме по-добре.

Али Соу е Али Соу – качество. Той е голям спортист, голям играч, раздава се за отбора. Това е важно за отбора, за него и за мен. Няма как да не расте самочувствието ни. Ако продължават по този начин да се раздават ще имат по-големи успехи. Надявам се всички да останат здрави. Ще има и нови играчи и може да станем много силен отбор. Всички отбори имат проблеми с първите мачове. Ние нямахме такива проблеми, но имахме проблеми с времето" - заяви Акрапович.

Вижте подробности за победата на ЦСКА над Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички