ЦСКА прие предложение за важен мач и отлага участието си за Купата


ЦСКА прие предложение за важен мач и отлага участието си за Купата
Снимка: Lap.bg

20935 0

ЦСКА съвсем скоро може да има дата за отложения си мач с Етър от третия кръг на Първа лига. 31-кратните шампиони трябваше да гостуват на "Ивайло" между квалификациите със Сепси, но тогава дойде смяната на Илич с Ел Маестро. 

Така столичани поискаха срещата да се отложи, а сега изиграването й изглежда много близо. "Тема Спорт" съобщава, че това може да се случи в периода 31 октомври – 2 ноември, за когато са предвидени 1/16-финалите за Купата на България

Как ще се играе в Първа лига и за Купата

До подобен вариант се стигнало след предложение на ПФЛ. В турнира ЦСКА и Етър гостуват по Крайбрежието - съответно на Черноморец Балчик и Черноморец Бургас. Тези двубои обаче ще бъдат преместени, за да може в Първа лига да се изравнят двубоите.  

Ситуацията допълнително се обърква и заради местните избори в края на октомври. Заради тях полицията била категорична пред БФС, че на 28 и 29 октомври (събота и неделя) и 4 и 5 ноември (събота и неделя) няма как да подсигури охраната на двубоите от родния футбол.

Следете актуалното класиране в Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички