ЦСКА представя отбора срещу Септември София в търсенето на юбилейна победа


ЦСКА представя отбора срещу Септември София в търсенето на юбилейна победа
Снимка: CSKA.BG

2727 0

ЦСКА се прибра в неделния следобед на родна земя, след като повече от две седмици се подготвяше в Турция по подобие на редица клубове от българския футбол. Около Анталия и Белек възпитаниците на Ел Маестро натрупаха четири контроли, а още две са предвидени в България - едната от тях се проведе преди заминаването. 

Така до този момент "червените" натрупаха три победи и две поражения - 5:3 срещу Литекс, 0:2 от Корона, 0:1 от Трактор, 2:0 над Тренчин и 2:1 над Бохемианс. Последният насрочен двубой е срещу столичния Септември. Така срещу лидера във Втора лига ЦСКА ще представи отбора в търсенето на заветната 32-а титла през пролетта.

ЦСКА е в серия от 19 поредни победи

Какво се знае за съперничеството

Въпросният двубой е предвиден за събота от 12:30 часа на тренировъчната база в Панчарево. От клуба още не са излизали с допълнителна информация за него, но по всяка вероятност ще е със свободен достъп за фенове и медии. 

"Червените" излизат за общо 13-а победа над съперника в приятелски срещи, след като Септември има една победа в общо 13 двубоя до този момент. Още по-съществен факт за "армейците" е серията им от 19 победи над съперника във всички турнири през настоящия век. 

Това ще бъде последна среща за ЦСКА преди Националният стадион "Васил Левски" да се превърне във временния му дом, докато тече реновирането на "Българска армия". Първата официална среща за "червените" през пролетния полусезон е предвидена за 18 февруари 2024 г., неделя, 17:45 ч. и ще може да я проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Още: Ангел Грънчов скочи на ЦСКА - Ганчеви убили чара, емоцията и същността на ЦСКА

Страхотни приятелски лагери между ЦСКА, Лудогорец и Ботев Пловдив на път към България

Дерменджиев със странен отговор дали иска играчи на ЦСКА - каза и говорил ли е с Ел Маестро

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички