ЦСКА представи отбора и загря за Левски с победа, Белтраме започна да вкарва


ЦСКА представи отбора и загря за Левски с победа, Белтраме започна да вкарва
Снимка: cska.bg

2002 0

ЦСКА изигра последния си приятелски двубой преди подновяването на сезона. "Червените" победиха с 2:0 Струмска слава, като едно от попаденията реализира новопривлечения играч на Ювентус - Стефано Белтраме, на когото всички в тима възлагат големи надежди.

"Армейците" очаквано доминираха над непретенциозния си съперник, но първото попадение падна чак в края на първото полувреме. Али Соу получи пас от Кристиян Малинов, осъществи двойно подаване с Евандро, а след това насочи топката към Белтраме, който от близка дистанция реализира първото си попадение за "червените", макар и в неофициален двубой.

През втората част ситуацията не се промени, но играчите на Милош Крушчич се отличиха с доста пропуски. Все пак в 79-ата минута падна и второ попадение, което бе дело на Рубен Пинто от дузпа. Нарушението бе отсъдено за неправилна интервенция срещу друго ново попълнение - Ахмед Ахмедов.

Така ЦСКА представи отбора (в който фигурират новите попълнение Ахмед Ахмедов, Стефано Белтраме и завърналите се от наем Божидар Чорбаджийски и Едвин Джеси), който ще се бори през остатъка от сезона, и съумя да запише успех без да допусне гол преди голямото дерби с Левски. "Сини" и "червени" излизат едни срещу други след седмица, на 15 февруари от 14:45 българско време.

ЕДИН ОТ НАЙ-ПЕРСПЕКТИВНИТЕ БЪЛГАРСКИ ЗАЩИТНИЦИ ПРЕМИНАВА В ЧУЖД ОТБОР ДО ЧАСОВЕ

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички