ЦСКА пречупи Сливнишки герой за 13-а поредна победа


ЦСКА пречупи Сливнишки герой за 13-а поредна победа

1051 0

ЦСКА победи трудно Сливнишки герой с 2:0 в мач от 13-ия кръг на Югозападната "В група. Макар, че бяха гости "армейците" играха на ст. "Българска армия". Събраните средства ще отидат за протеза на бивш футболист, който е изгубил крака си.

В 16-ата минута Борис Галчев отправи силен изстрел и вратарят на домакините изби, но не се намери футболист на ЦСКА, който да нанасе повторен удар.

Четвърт час по-късно Момчил Цветанов беше изведен на добра позиция, но вместо да шутира, се опита да намери свой съотборник и сгреши.

Две минути по-късно Галчев изведе Цветанов сам срещу вратаря, но бившият състезател на Литекс отново не успя да прониже стража Симеонов.

В 41-ата минута Цветанов направи нов пропуск сам срещу вратаря.

Седем минути след почивката Галчев уцели горната греда с прехвърлящ удар. В 55-ата минута бранител на символичните домакини изчисти от голлинията, след като Галчев бе насочил топката към очертанията на вратата.

В 66-ата минута Цветанов се размина с топката и не успя да отбележи на празна врата. Малко по-късно и Самир Аясс се нареди на опашката от пропускащи чисти положения.

Все пак в 72-ата митутаа ЦСКА отбеляза! Галчев намери в наказателното поле Преслав Йорданов и той откри резултата. Веднага след попадението Христо Янев пусна втори нападател в лицето на Костадин Хазуров.

Сливнишки герой успя да застраши вратата на "армейците" чак в 75-ата минута. При центриране отдясно СтояКолев се намеси колебливо, но бранителите пред него бяха нащрек и с общи усилия предотвратиха опасността.

Витанов направи 2:0 след центриране от корнер и подпечата 13-ата поредна победа на "червените" в първенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички