Фенове на ЦСКА си извоюваха среща с членове на Изпълкома


Фенове на ЦСКА си извоюваха среща с членове на Изпълкома
Снимка: БГНЕС

1501 0

Среща между привърженици на ЦСКА и членове на Изпълкома ще се проведе на 9 ноември от 14.00 часа. Това е успехът, който феновете на "червените" ди извоюваха с поредния си протест пред БФС вчера. Срещата ще бъде организирана от члена на Изпълкома Михаил Касабов.

Привържениците ще са най-вероятно петима, съобщава "Тема Спорт". целта на сбирката е да се дискутират проблемите около ЦСКА и исканията на феновете. От ЦСКА искат новото дружество да бъде допуснато до участие в първенството, вместо старото. Решението за това трябва да се вземе от още ненасрочения Изпълком.

"Ще направя каквото мога, за да може поне петима членове на Изпълкома да се срещнем с фенове на ЦСКА и да си поговорим. И да кажете кой какво иска и защо. Да видим кой има основание и кой не. В понеделник пътувам извън страната, в четвъртък вечер се връщам. И през петък, събота и неделя ще питам колегите, който иска, да се съберем с вас, феновете, и да говорим. Ще поканя и Боби Михайлов", каза Касабов.

Протестът пред БФС ще продължи и днес. "Червените" запалянковци са готови да стоят пред централата, докато не се вземат конкретни мерки за решаването на казуса с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички