ЦСКА помага на свой фен, който е диагностициран с тумор на дясна бедрена става


ЦСКА помага на свой фен, който е диагностициран с тумор на дясна бедрена става
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3177 0

Лидерът във временното класиране на Първа лига ЦСКА е направил щедро дарение в помощ на свой фен, който се бори с коварно заболяване. Това бе оповестено на официалния сайт на "червените", като се допълва, че "Сектор Г" ще окаже допълнителна помощ при необходимост.

"Армейци,

с огорчение Ви съобщаваме, че големият армейски привърженик и председател на фен клуб "Червени войни" град Сливен - Щерю Костов Атанасов, наскоро бе диагностициран с изключително опасното и коварно заболяване - злокачествен тумор на дясна бедрена става. В момента той е настанен за лечение в болница "Свети Иван Рилски" в София и започва тежка химиотерапия в борбата за живота си.

Днес той бе посетен в лечебното заведение от представители на ръководството на ЦСКА, които му вдъхнаха кураж, пожелаха му скорошно оздравяване и го подкрепиха в този труден за него момент. Освен това клубът дарява солидна сума за лечението му и застава неизменно до Щерю, за да му помогне да спечели най-важния мач в живота си!

"Сектор Г" също стиска палци за скорошното оздравяване на нашия приятел и изразява готовност да му окаже допълнителна финансова помощ при необходимост, за да се завърне час по-скоро на Червената трибуна!

КУРАЖ, МОМЧЕ!

ЗАЕДНО ЩЕ СПЕЧЕЛИМ И ТАЗИ БИТКА" - гласи обръщението на сайта на "армейците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички