31-кратен шампион: Новите фланелки на ЦСКА в продажба


31-кратен шампион: Новите фланелки на ЦСКА в продажба
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3021 0

Вицешампионът на България ЦСКА пусна в продажба официалната фланелка за новия сезон. На единия ръкав фигурира надпис: "Няма бъдеще без история", а над него са изобразени и 31 шампионски титли, които има клубът. На официалния сайт бе пуснато съобщение относно продажбата. Публикуваме го без редакторска намеса:

"Армейци,

официалната фланелка за новия сезон вече е пусната в продажба в онлайн магазина, както и на място в администрацията на стадион "Българска армия" (над съблекалнята на мъжкия отбор), която е с работно време всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 часа.

За пета поредна година клубът ни се доверява на Адидас. Световният концерн изработи специално за ЦСКА трите екипа за предстоящата кампания. Цветовете на фланелките са червен, бял и черен, като на тях е извезана емблемата на ЦСКА, а на левия ръкав е поставен специален бадж, символизиращ рекордните 31 титли на страната, които отборът е спечелил в славната си история. Основните спонсори А1 и WINBET са разположени по обичайния начин - на гърдите и гърба на екипите, а на десния ръкав е бранда на друг от спонсорите ни - кафето BARISTO.

Цената на новата фланелка е 80 лева. Притежателите на абонаментни карти имат право на 10 % отстъпка.

ВАЖНО: Текущата информация за наличност на отделните бройки и размери своевременно ще се обновява в нашия сайт".

Междувременно, ясни са потенциалните съперници на ЦСКА в третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички