ЦСКА обмисля да съди Карачанаков


ЦСКА обмисля да съди Карачанаков

1632 0

Стойчо Младенов лично настоял да се преподпише с Антон Карачанаков миналото лято. Ръководството било на мнение, че крилото трябва да бъде освободен, но треньорът настоял той да остане, пише "24 часа".

ЦСКА обмисля да даде на съд Карачанаков за разтрогването на договора.

"Формално имаме право на това. 5 януари бе първият ден, в който можеха да се получат заплати, след като официално всички в клуба са пуснати в отпуск от 19 декември. Заявлението е пуснато преди края на работния ден. Ако се заядем, може да му направим много проблеми. Но смятам, че ще се разберем за взаимно съгласие", обясни изпълнителният директор Александър Тодоров.

Единствената причина за постъпката на Карачанаков е статутът му на резерва.

Според някои от феновете на „червените" обаче има вероятност да става въпрос и за схема за източване на клуба, като при такива действия в касата му няма да влезе и стотинка.

Същия номер подготвяли още двама играчи от отбора на Стойчо Младенов, които вече имали готови договори с китайски отбор. Те също щели едностранно да прекратят договорите си, след което като свободни агенти да вземат повече пари. В схемата били включени и хора, работещи за клуба в момента.

Днес играчите на ЦСКА заминаха на първия си и единствен лагер в Турция, който ще продължи над 40 дни. Направо там ще идват евентуалните нови попълнения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички