Лудогорец прибира Карачанаков


Лудогорец прибира Карачанаков

1711 0

Решението на Антон Карачанаков да напусне ЦСКА в никакъв случай не е плод на хазартни действия или емоции. Халфът вече е подплатен, като има варианти за бъдещето си. Най-сериозен кандидат за неговия подпис е шампионът Лудогорец, пише "7 дни спорт".

Разградчани отдавна са почитатели на 22-годишния играч. Още през 2013 г. Ивайло Петев и Георги Дерменджиев искаха да го вземат в разгара на най-голямата криза на “Българска армия”. Тогава заради липсата на ръководство и пари в Лудогорец се озова Мишел Платини, но Антон Карачанаков предпочете да остане на “Бългтарска армия” и да се наложи.

Освен това разградчани търсят именно футболист на поста ляв външен полузащитник. Карачанаков обича да действа именно на левия фланг. Лудогорец може да се окаже печеливш от подобна сделка заради това, че Карачанаков ще дойде без трансферна сума и големи финансови изисквания.

Личният агент на играча Лъчезар Танев вече е влязъл в контакт с ръководството на шампионите. Засега обаче се чака и последната дума на собственика Кирил Домусчиев, който беше в чужбина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички