Шок от "Армията": Карачанаков разтрогна с ЦСКА


Шок от "Армията": Карачанаков разтрогна с ЦСКА

2298 0

Крилото на ЦСКА и юноша на Пирин (Благоевград) Антон Карачанаков взе шокиращо решение и разтрогна договора си с "червените".

Поводът за това са неплатени заплати към един от малкото младоци, на които Стойчо даваше шанс през последните години, а причината е съвсем друга - нежеланието на Екзекутора да използва Карачанаков.

Крилото често оставаше резерва след тежката контузия, която изкара. Той отбеляза няколко много важни попадения през настоящия сезон, но е преценил, че няма да получава достатъчно шансове след зимата при 31-кратните шампиони.

Само преди по-малко от две години Карачанаков беше един от малкото, които се врекоха във вярност на тима, след като тогавашното ръководство не беше плащало дълго време заплати, а почти всички ключови футболисти напуснаха тима.

Карачанаков обаче е останал крайно разочарован от отношението към него и е решил да вземе съдбата си в собствени ръце, разтрогвайки с клуба.

Засега няма официално потвърждение от клубния сайт. Интерес към Карачанаков има от Испания, Норвегия и други европейски страни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички