ЦСКА обяви: Ключови играчи няма да бъдат на разположение на Нестор Ел Маестро за гостуването на Лудогорец


ЦСКА обяви: Ключови играчи няма да бъдат на разположение на Нестор Ел Маестро за гостуването на Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2459 0

В неделя (13.08.) ЦСКА гостува на Лудогорец в мач от 5-ия кръг на Първа лига, който ще стартира в 21:15 ч. на стадион "Хювефарма Арена".

В днешния петък, 11-и август, "армейците" обявиха, че Нестор Ел Маестро отива в Разград с група от точно 20 футболисти, но ключови играчи няма да бъдат на негово разположение.

Става въпрос за Амос Юга, Енес Махмутович и Данило Асприля, които са с "леки контузии", докато Марселино Кареасо "остава под въпрос за двубоя, въпреки че след възстановителни процедури беше решено да пътува с отбора".

Ето какво гласи цялата публикация на ЦСКА:

"С група от 20 футболисти ЦСКА заминава за гостуването на „Лудогорец“. Ключови играчи няма да бъдат на разположение на старши-треньора Нестор ел Маестро.

Амос Юга, Енес Махмутович и Данило Асприля са с леки контузии. Марселино Кареасо остава под въпрос за двубоя, въпреки че след възстановителни процедури беше решено да пътува с отбора. С трайни контузии и в период на възстановяване са капитанът Юрген Матай, Брадли де Нойер, Браян Морено и Бисмарк Чарлс.

Всички останали момчета са готови за битка!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Тобиас Хайнц обясни слабия старт на ЦСКА, изказа мнение за Нестор Ел Маестро и отсече: Не отиваме в Разград за равен! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички