ЦСКА няма да плаща нищо за заместника на Йомов въпреки договора му?


ЦСКА няма да плаща нищо за заместника на Йомов въпреки договора му?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1201 0

Заместникът на Георги Йомов в ЦСКА ще излезе безплатно на клуба, пишат колумбийски издания. Столичният клуб няма да плаща трансферна сума за Марселино Кареасо, въпреки че има договор с елитния колумбийски Онсе Калдас до края на 2022 година.

От Онсе Калдас обявиха официално, че са дали разрешение на крилото да пътува за България и да мине медицински прегледи. Ако всичко е наред, той може да подпише с българския гранд. Южноамериканците няма да имат финансови претенции към Кареасо и ще се разделят с него по взаимно съгласие, пишет в Колумбия.

През последните 3 месеца колумбиецът е тренирал индивидуално на базата на Онсе Калдас. В паузата между шампионатите Апертура и Клаусура той е отказал офертата на клуба да преподпише своя договор.

Освен това не е пожелал да премине в местния гранд Атлетико Хуниор, който е отправил предложение за него. Крилото е заявил, че иска да играе в чужбина. Онсе Калдас дори се е принудил да насочи случая към колумбийската футболна федерация. А ето кой може да е подвел Йомов за допинга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички