ЦСКА не мисли да пуска чужденците да се приберат


ЦСКА не мисли да пуска чужденците да се приберат
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1887 0

Ръководството на ЦСКА на този етап няма намерение да освобождава чуждестранните си футболисти, за да могат те да се приберат по родните си домове.

От управата на "червените" се опасяват, че при подновяване на тренировките те няма да могат да се върнат заради редуцираните и отменени полети по цял свят. Не е изключено част от състезателите на отбора все пак да напуснат България тези дни и да се завърнат най-рано след месец, пише "Тема спорт". Единственият чуждестранен играч, който е в родината си и се готви самостоятелно е Тиаго Родригес.

Освен това  ръководството на тимапланира лагер в Тетевен преди подновяването на шампионата. Там "червените" се очаква да се готвят в продължение на две седмици. Това ще се случи, когато има яснота кога ще започнат отново мачовете. Най-ранната възможна дата за рестарт на шампионата е 5 юни. Наскоро пък се появи информация, че нападателят на тима Али Соу може да лъже за възрастта си - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички