ЦСКА награди своите най-заслужили футболисти за изминалата година (СНИМКИ)


ЦСКА награди своите най-заслужили футболисти за изминалата година (СНИМКИ)
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

1687 0

Българският гранд ЦСКА пусна пост в социалните мрежи, в който съобщи, че се е състояло мероприятие, организирано от клуба, в което са били наградени най-заслужилите футболисти за изминалата 2022 година.

В съобщението става ясно, че за футболист на годината е бил избран Иван Турицов, а за най-добър млад играч - Християн Петров. Призът за гол на годината е отишъл в Брадли де Ноойер, а наградата в категория "футболист на годината на легендите" е грабнал Амос Юга.

Наставникът на "червените", който празнува своя рожден ден днес - Саша Илич, също си е тръгнал с награда в категорията "краля на квадратите".

Ето го и цялото комюнике от "армейците":

"Докато се подготвяме за посрещането на новата година, си припомняме с усмивка как отборът ни изпрати изминалия полусезон.

Награди за най-добрите и най-сърцатите, талантливи сценични изпълнения и много веселие - така прекарахме последните дни заедно, а вече нямаме търпение за новите предизвикателства. 😎

На специална церемония, с която отбелязахме своеобразния финал на годината, бяха отличени най-заслужилите хора в отбора. Най-добрите играчи в различните категории бяха избрани от самите футболисти, които гласуваха в специална анкета. За да изберем Футболист номер 1 на легендите на ЦСКА, се допитахме до някои от най-знаковите имена на клуба, а победителя обяви самият Христо Стоичков.

Бяха раздадени и специални награди на хората, които влагат сърцето и душата си в отбора. Сред тях със сигурност изпъква името на главния физиотерапевт на тима – Иван Христов, който работи неуморно за „червената” кауза, а приносът му към клуба отива далеч отвъд професионалните му задължения. Затова и той получи статуетката „Сърцето и душата на отбора”.

Вратарят Димитър Евтимов е друга личност, която заслужава да получи признание не само заради спортните си качества, но и човешките добродетели, които притежава и благодарение на които е една от движещите сили на тима извън терена. Евтимов получи награда „Най-грижовен играч”.

За доброто настроение през целия полусезон се грижеше Дюкенс Назон. Не само с головете си в ключови мачове, но и с хумора си той придаваше различен живец на всички в ЦСКА. И по време на партито ни Назон не изневери на себе си и направи страхотно шоу, а талантът му да рапира му донесе отличието „Най-добър рап изпълнител”.

А като има песни, не може и без танци. Доказалият танцувалните си умения Браян Морено беше отличен в категорията „Най-атрактивно празнуване след гол”.

За да улови всичко това, както и най-незабравимите моменти през цялата есен, до нас винаги е верният ни фотограф – Георги Палейков. И той беше сред отличените по време на церемонията, като получи специален творчески приз.

И остана още един човек, без когото едва ли щяхме да изживеем всичко това през този шеметен полусезон. Един човек, който успява да бъде приятел на всеки, който не дели хората по никакъв признак и превърна отбора в истинско семейство. Шеговито, макар и напълно заслужено, Саша Илич получи отличието „Краля на квадратите”, но всички знаем, че той е много повече от това. Той е истинският крал на тима.

А ето и победителите в останалите категории, избрани от самите футболисти:

“Футболист на годината”: Иван Турицов

 “Най-добър млад играч”: Християн Петров

 “Гол на годината”: Брадли де Ноойер

”Футболист на годината на легендите”: Амос Юга"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички