Чуждестранен консорциум потърсил Гриша Ганчев, бъдещето на ЦСКА се променя?


Чуждестранен консорциум потърсил Гриша Ганчев, бъдещето на ЦСКА се променя?
Снимка: Cska.bg

13510 0

Собственикът на родния гранд ЦСКА - Гриша Ганчев, е бил потърсен от представители на чуждестранен консорциум, които имат интерес към акциите на "червения" клуб, твърди "Блиц".

Според изданието, това се е случило преди един месец - 60 годишният бизнесмен е получил обаждане по телефона, а впоследствие са били проведени и две срещи между страните, но на този етап няма никакви подробности за резултатите от тях.

В момента може само да се гадае дали интересът е насочен към част от акциите на ЦСКА, или към контролния пакет. Допълва се, че Юлиан Инджов, един от основните акционери, от доста време насам не е инвестирал средства на "Армията" и върви слух, че планира да се раздели със своя дял!

"В Борисовата градина всичко се пази в пълна тайна. Никой нищо не казва. Но не е изключено въпросното телефонно обаждане до г-н Ганчев и последвалите срещи да променят бъдещето на ЦСКА. За боса на клуба в момента има две важни неща - спечелването на титлата и построяването на стадиона", заявява неназован източник пред изданието.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Милиардер, опитал да купи ЦСКА, се оказа с белезници на ръцете

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички