Али Соу разкри защо преди не вкарваше и посочи любимия му гол в Европа


Али Соу разкри защо преди не вкарваше и посочи любимия му гол в Европа
Снимка: БГНЕС

1163 0

Нападателят на ЦСКА Али Соу навлезе в страхотна форма и в последните 8 мача има 7 гола (5 попадения в последните 4 срещи), като в това число влизат и такива срещу италианския гранд Рома (2 на брой) и срещу големия съперник на "червените" - Левски. Преди това обаче той бе попаднал в голова суша, а ето на какво се е дължало това:

"Обичам да играя с партньор до мен. Съвсем различна история е, ако съм сам в атаката. Сега бележа по-често попадения и това безспорно е благодарение на обстоятелството, че до мен в нападение има човек. Играех съвсем сам в атаката. Бих определил това като причината да не вкарваме много голове. Освен това имахме и някакъв психологически проблем. Страдахме пред гола. Но от друга страна успявахме да вкарваме в последната минута. Но страдахме. Това е истината. Не беше добре" - споделя той пред "ТВ+".

А любимият гол на Али Соу в Европа изненадващо не е някой от тези срещу Рома, а този срещу Сайрънс в първия квалификационен кръг от тази кампания. "Може би ще ви изненадам, но най-важният ми гол беше този в последната минута срещу Сайрънс. Благодарение на това попадение изживяхме всичко след това в Лига Европа. Голът ни даде мотивация да продължим. Класирахме се за следващия квалификационен кръг, излизайки от една наистина трудна ситуация" - признава той.

С добрите си изяви Соу стана трансферна цел на редица отбори, сред които и елитният френски Дижон. Нападателят обаче споделя, че се чувства щастлив в ЦСКА и че би останал и през 2021 година. Друг ключов играч на "армейците" също е обект на сериозен интерес. Става въпрос за Валентин Антов, който дори е следен от английски гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички