ЦСКА - Локомотив (Пловдив) по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала за Купата на България?


ЦСКА - Локомотив (Пловдив) по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала за Купата на България?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2386 0

ЦСКА и Локомотив (Пловдив) излизат един срещу друг в първия им директен сблъсък за Купата на България след онзи драматичен и болезнен за "червените" финал през 2020 година, когато "смърфовете" спечелиха трофея за втора поредна година, надделявайки след дузпи над опонента си.

След онази среща двата тима са играли един срещу друг в още пет мача - от Първа лига. Първият от тях е спечелен от ЦСКА, но оттогава насам "червените" не са стигали до успех срещу този съперник. Нещо повече - те имат цели три загуби и едно равенство.

Последниха два успеха за Локо дойдоха с два гола разлика, а най-скорошният дуел завърши с хеттрик на Георги Минчев на "Българска армия". Така той записа името си със златни букви в историята.

За да се стигне до този четвъртфинал, ЦСКА се справи последователно с Хебър (3:0 и Арда (2:0) и все още не е допуснал гол. Същото важи и за Локо (Пд), който преодоля Родопа Смолян (4:0) и Локомотив София (2:0).

"Червените" имат предимството на домакин и посрещат "смърфовете" на "Българска армия", като мачът започва в 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Ще можете да следите ЦСКА - Локомотив (Пловдив) НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички