ЦСКА изригна с 3 думи срещу "обединението" с ЦСКА 1948


ЦСКА изригна с 3 думи срещу "обединението" с ЦСКА 1948
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

11696 0

Ръководството на ЦСКА излезе с отговор на появилите се информации, че ще има обединение с отбора на ЦСКА 1948. От "Армията" опровергаха подобни спекулации с кратко съобщение, публикувано в официалната им Фейсбук страница.

"ЦСКА е само един!", гласи посланието на ЦСКА в социалните мрежи. Както е известно, ЦСКА и ЦСКА 1948 враждуват от самото създаване на двата клуба след фалиралото дружество през 2016-а. И ако в ЦСКА 1948 са готови да преодолеят враждата, то в ЦСКА нямат такова намерение.

Темата за обединяване между ЦСКА и ЦСКА 1948 се повдига на дневен ред през известен период от време, като в миналото отново се говореше за подобен ход. Тогава дори фенове на ЦСКА се срещнаха с финансовия благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов, но срещите завършиха злополучно.

Припомняме, че преди дни ЦСКА 1948 назначи за треньор легендата на ЦСКА Любослав Пенев - ход, който бе приет противоречиво сред "червената" публика. За едни това решение на Пенев е предателство към ЦСКА, а за други - съвсем нормален ход, зад който няма нищо неморално.

Още новини за ЦСКА четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички