ЦСКА се подсили във важно звено преди новия сезон


ЦСКА се подсили във важно звено преди новия сезон
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5052 0

От ЦСКА официално обявиха, че ще подсилят медицинския си щаб за новия сезон. Към тима работа ще започне специалистът по спортна медицина Георги Илиев, а в колаборация с него ще работи и Иван Христов.

Ето какво написаха от клуба:

Армейци,

ЦСКА ще подсили медицинския си щаб за новия сезон. Към тима е привлечен специалистът по спортна медицина доктор Георги Илиев. Той и Иван Христов ще ръководят екипа, който ще се грижи за медицинското обезпечаване на представителния тим. В него ще влязат и двама нови и мотивирани физиотерапевти - Алекс Младенов и Станислав Кръстев.

Клубът ще продължи и сътрудничеството си и ще ползва и занапред експертизата и консултантските услуги на три водещи клиники от Испания, Англия и Германия.

Ръководството на ЦСКА води заключителни преговори с новия треньорски щаб, който ще поеме отбора. Съвсем скоро наставникът, който ще застане начело на армейците и ще ги изведе за първата предсезонна подготовка ще бъде обявен официално.

А кога пристига новият треньор на ЦСКА, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички