Легенда на ЦСКА съсипа Гриша Ганчев и отсече: Остава му само да поеме обратно към Ловеч


Легенда на ЦСКА съсипа Гриша Ганчев и отсече: Остава му само да поеме обратно към Ловеч
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

3049 0

Спас Джевизов не скри задоволството си от факта, че Любослав Пенев стана треньор на ЦСКА 1948. Легендарният нападател на ЦСКА, който в момента е шеф на скаутското звено на „червените“, отсече, че няма да стъпи на „Армията“, докато клубът се управлява от настоящото ръководство.

Разбира се, че бях развълнуван онзи ден, до мен седна Любо Пенев. Един от най-добрите нападатели на България и една от най-големите фигури в историята на истинския ЦСКА. Вярно е, че сега при нас замириса на истинския ЦСКА. Събрахме се само заслужили“, коментира Джевизов пред „Мач Телеграф“.

Радвам се също, че нямам нищо общо с онзи отбор. Кракът ми няма да стъпи на "Българска армия", докато тези хора са там. За последно бях на "Армията" през 2016 г. Искам да питам кой от тях има нещо общо с ЦСКА? Заради тези хора спрях да давам и интервюта“, закани се той.

Не остана човек, който да не е оплют от тях. Не виждам онези как ще се оправят. На малкият им на ръст президент му остава само да си вземе нещата и да поеме обратно към Ловеч. Казах и преди - тези хора ще бъдат забравени в момента, когато оставят зад гърба си надписа на тунела Ечемишка", каза още Джевизов.

А ето как продължава селекцията в ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички