Газиантепспор отмъква Жорди Кайседо от ЦСКА


Газиантепспор отмъква Жорди Кайседо от ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2053 0

Отборът на Газиантепспор продължава да се интересува от нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо. Турският клуб ще опита да привлече еквадорския национал през зимния трансферен прозорец. Според медиите в южната ни съседка договорът на Кайседо изтича през лятото на 2022 г., като това значи, че той може да бъде привлечен за минимална сума.

Нападателят пристигна в ЦСКА през февруари тази година, но не беше уточнено за какъв срок е договорът му. През миналото лято от Газиантеп предлагаха 1,5 милиона евро за Кайседо, но "червените" отказаха да се разделят с голмайстора си. От началото на сезона Кайседо има 10 попадения и се превърна в най-важния играч за "армейците".

Смята се, че френски клуб е пратил оферта на стойност 3,5 милиона евро за Кайседо. Ако контрактът на Кайседо наистина изтича след края на сезона никой отбор не би извадил такива пари за него, след като може да го привлече като свободен агент само след няколко месеца.

А ЦСКА скочи на президента на БФС Борислав Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички