ЦСКА и Спартак не се победиха, Каранга с невероятни пропуски


ЦСКА и Спартак не се победиха, Каранга с невероятни пропуски
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1078 0

ЦСКА и руският шампион Спартак Москва завършиха 0:0 в контролна среща от лагера в Испания. И двата отбора нацелиха по веднъж гредата, а Фернандо Каранга изпусна няколко чисти положения. Футболист номер Ивелин Попов така и не се появи на терена за руснаците.

ЦСКА можеше да открие резултата още в първата минута. "Червените" организираха добра атака, като Тиаго стреля, но това по-скоро се оказа като подаване към Каранга, който шутира от 5-6 метра, но в напречната греда. В ответната атака и Спартак имаше добър шанс, но Промес не успя да вкара сам срещу Китанов.

Постепенно руският тим владееше повече топката, но без да се създадат опасни положения. В 30' получиха парво да изпълнят пряк свободен удар, но при центиррането четирима играчи се засуетиха и нито един не успя да играе с топката.

Второто полувреме започна по-добре за Спартак, като удар на Фернандо мина над напречната греда. В 65' и отборът на Белчев отново пропусна шанс да открие, Ребров спаси удар на Каранга.В 80' Бланко сгреши като не стреля, а потърси Манолев. Минута по-късно руснаците удариха греда, след като Фернандо застана зад топката и стреля опасно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички