Джони Велинов: В ЦСКА сме "да се чудиш кой вратар да е титуляр"


Джони Велинов: В ЦСКА сме "да се чудиш кой вратар да е титуляр"

2051 0

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов коментира как протичат тренировките на вратарите в тима. Джони помага активно на техния наставник в отбора Ивайло Иванов по време на лагера в Испания. Той правеше същото и през първата част от подготовката, протекла в Сандански.

"Няма от какво да се оплакваме, времето в Испания е перфектно, терените са отлични, играчите само трябва да тренират и да мислят за футбол. Аз смятам, че имаме шампионски отбор, с шампионски дух".

"Заслужава си да се види как се водят заниманията. Предлагам даже клубната телевизия да излъчва тренировките, за да може да се убеди всеки колко сериозно се хвърлят в тях играчите и колко добре се готвят. Като гледам това раздаване, няма как да не съм оптимист", каза Велинов пред cska.bg.

"ЦСКА има много добри вратари. И Китанов, и Черниаускас... Да се чудиш кого да сложиш титуляр. Да не говорим за Слави Петров, който е младо момче и чака своя шанс. Един път кацне ли птичката, не бива да се изпуска", добави Велинов.

"Шампионският манталитет отдавна се върна в ЦСКА. Вече виждам познатия армейски дух от нашите години. Сега в подготовката го показваме по много по-добър начин, отколкото преди", каза още Джони.

"Предстои ни юбилей, така че очаквам шампионска година, както и да спечелим купата. Това е най-малкото, което можем и трябва да постигнем", смята Велинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички