ЦСКА и Локо Пд протягат ръце към Купата на България в исторически финал


ЦСКА и Локо Пд протягат ръце към Купата на България  в исторически финал
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1269 0

ЦСКА и Локомотив Пловдив се срещат за първи път в историята в решителен сблъсък за купата."Смърфовете" имат задачата да защитят трофея си от миналата година, но "червените" излизат мотивирани до краен предел да завършат сезона с Купата. За двубоя бе направено изключение и ще бъдат допуснати 12 000 зрители - по 6000 привърженици на отбор.

След подновяването на шампионата армейците изглеждаха в добра кондиционна форма, но в последно време треньорът Милош Крушчич призна, че се е натрупала умора. Червените разчитат на едно и също ядро основни футболисти. Сред 11-те няма да има изненади, освен ако не се е стигнало до здравословен проблем в последния момент. Единствената дилема около състава на ЦСКА е кой да започне зад нападателя - Тиаго или Белтраме. Със сигурност и двамата ще се появят в игра във финала, въпросът е кой ще го направи от първата минута. Единственият, който беше твърдо аут от сметките на ЦСКА, е Юрич, който бе заразен с коронавирус.

В Локо Пловдив също играха доста мачове в последно време, но при последния успяха да запазят по-голяма част от титулярите си, отколкото армейците. Това обаче дойде с цената на крушение в Разград - 1:6. От друга страна, в Локо са доказали, че са костелив орех и това поражение едва ли ще повлияе съществено в психическо отношение. На тима ще липсва единствено бранителят Малембана, който замести напусналия Езе доста успешно. А какво заяви Димитър Пенев за Али Соу и "британчето" Греъм Кери преди финала?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички