Димитър Пенев: От Локото си повтарят, че Купата е тяхна... "Панаирната" ли?


Димитър Пенев: От Локото си повтарят, че Купата е тяхна... "Панаирната" ли?
Снимка: БГНЕС

1796 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев говори ден преди финала за Купата на България между "армейците" и Локомотив (Пловдив). Той говори и за отношенията си с президента на "смърфовете" Христо Крушарски, както и за амбициите на пловдивчани да вземат трофея.

"Виждали сме се, ще се поз­дравим, но това нищо не зна­чи. От доста години се позна­ваме с него. И той като Ган­чев е спортен човек. Те не са типични шефове на клубовете, а наистина си горят за от­борите. Но ние няма да играем на терена. В Англия да сте ви­дели президентите да тичат и да загряват по трибуните? Това само едно време в Бълга­рия ставаше. Някои президен­ти, за да покажат, че много разбират футбола, слизаха на терена и ритаха. После палците ги боляха по една седмица (смее се). Те трябва да сти­скат торбата с мъни-мъни, другото да го оставят на из­пълнителите" - коментира той за Крушарски пред "Тема спорт".

"Локото от рано започнаха с при­казки: "Купата е при нас". Коя купа? Сигурно си правят някоя нова, може да е Панаирна. При­казват си и ние си приказваме, но важното е на финала да ви­дим как ЦСКА печели" - сподели още Пенев. А опашката от фенове на ЦСКА за билети за финала бе от "Армията" до "Васил Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички