Димитър Пенев: От Локото си повтарят, че Купата е тяхна... "Панаирната" ли?


Димитър Пенев: От Локото си повтарят, че Купата е тяхна... "Панаирната" ли?

571 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев говори ден преди финала за Купата на България между "армейците" и Локомотив (Пловдив). Той говори и за отношенията си с президента на "смърфовете" Христо Крушарски, както и за амбициите на пловдивчани да вземат трофея.

"Виждали сме се, ще се поз­дравим, но това нищо не зна­чи. От доста години се позна­ваме с него. И той като Ган­чев е спортен човек. Те не са типични шефове на клубовете, а наистина си горят за от­борите. Но ние няма да играем на терена. В Англия да сте ви­дели президентите да тичат и да загряват по трибуните? Това само едно време в Бълга­рия ставаше. Някои президен­ти, за да покажат, че много разбират футбола, слизаха на терена и ритаха. После палците ги боляха по една седмица (смее се). Те трябва да сти­скат торбата с мъни-мъни, другото да го оставят на из­пълнителите" - коментира той за Крушарски пред "Тема спорт".

"Локото от рано започнаха с при­казки: "Купата е при нас". Коя купа? Сигурно си правят някоя нова, може да е Панаирна. При­казват си и ние си приказваме, но важното е на финала да ви­дим как ЦСКА печели" - сподели още Пенев. А опашката от фенове на ЦСКА за билети за финала бе от "Армията" до "Васил Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама