ЦСКА и Левски с различни желания за президент на БФС, но и без глас за Гонзо


ЦСКА и Левски с различни желания за президент на БФС, но и без глас за Гонзо
Снимка: Actualno

1765 0

Ръководствата на ЦСКА и Левски са готови да подкрепят различни кандидатури на дългоочаквания Конгрес на БФС в петък. И макар, че се появиха редица слухове за засилен вот под адрес на Георги Иванов - Гонзо, то от "Тема Спорт" не смятат, че някой от двата най-велики отбори по родните ширини ще го подкрепи. 

Кои ще гласуват за Гонзо и Бербатов? 

Така от "Герена" са решили да не дадат вота си за един от емблематичните си футболисти, а за Михаил Касабов. Футболният деятел, Гонзо и Бербатов са големите претенденти за президентския пост, а според информациите от последните - кандидатурите на Касабов и Иванов са разцепили дългогодишния Изпълком. 

Какво провокира решенията

"Сините" ще бъдат представлявани от мажоритарния собственик - Наско Сираков, а вечния съперник ЦСКА от изпълнителния си директор Филип Филипов. Подобно на "сините", червените също не са казали официално кого ще подкрепят, но това по всяка вероятност ще бъде екипа на Бербатов. Така беше и преди три години, когато Сираков даде своя вот за Борислав Михайлов.  

Очертава се солиден брой от елитните тимове да подкрепят ветерана на Манчестър Юнайтед, който заложи на добър Изпълком. Потенциално той ще получи вота на Пирин, Берое, Арда и Ботев Враца, докато именно въпросният предложен екип от Бербатов отказа Левски. "Сините" не са доволни от лица като Петър Ганев и Петър Хубчев. Вижте защо Георги Иванов вярва, че трябва да стане президент на БФС!

Още: ЦСКА с повече български национали във футзала, отколкото във футбола

Ботев Пловдив вдига шампион с ПСЖ за битката с ЦСКА

Възмутеният Милко Георгиев с нов скандален разказ за Тобиас Хайнц

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички