Михаил Касабов уважи Георги Иванов преди Конгреса: С него българският футбол се развива


Михаил Касабов уважи Георги Иванов преди Конгреса: С него българският футбол се развива
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

10648 0

Кандидатът за президент на БФС - Михаил Касабов, говори пред "Домът на футбола" в навечерието на дългоочаквания Конгрес. При гостуването в предаването футболният деятел не пропусна да поздрави съперника си в изборите - Георги Иванов - Гонзо.

Касабов ще работи чрез програмата на Гонзо

Касабов е възхитен от свършената работа на бившия технически директор, който близо две години бе част от футболната ни централа.

Мнението на Касабов

"Българският футболен съюз вече работи по една програма от две години под ръководството на Георги Иванов и неговия екип. Има напредък. Тази програма ще продължи, ако бъда избран. Това е сигурно. Освен това аз имам идея да прехвърлим постепенно много от администрацията на първенството към професионалната лига.

Моето мнение е, че българският футбол не е толкова зле, колкото го изкарват някои хора. Да не забравяме, че националният отбор е една малка част от Българския футболен съюз. Всеки уикенд се играят между 800 и 900 мача в различните първенства. Това е огромна работа и огромна структура. Трябва да се администрира, това не е толкова лесно. Не е само националния отбор.

Има много, много футбол, който се играе в България. Положителното е повече от това, което отчитам като лошо. Бяха направени и много хубави неща. За мен е много важно да има ясни и точни правила, които се спазват от всички и важат от всички. Надявам се, че ще намерим диалог с държавата и общините, което е най-важно, за да можем да изградим материална база, която отговаря на съвременните изисквания и все повече и повече млади хора да се запалят към футбола", категоричен е кандидатът. 

Вижте защо БФС се разцепило на две заради Гонзо и Касабов!

Още: Как Венци Стефанов убедил дългогодишен шеф в БФС да остане още години?

Михаил Касабов уважи поканата на Ботев Пловдив и сподели концепцията си за БФС

Венцеслав Стефанов направи предложение за Конгреса на БФС и каза по няколко думи за Михаил Касабов и Гонзо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички