ЦСКА и Ботев (Пд) се разбраха за Неделев, остава той да реши


ЦСКА и Ботев (Пд) се разбраха за Неделев, остава той да реши
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

2389 0

ЦСКА очаква отговор от звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев до края на месеца. "Червените" са влезли в контакт с ръководството на пловдивчани и са постигнали съгласие за трансфер. Самият Неделев сега трябва да каже дали иска да продължи кариерата си на "Българска армия", съобщава "Тема Спорт".

Офанзивният халф се колебае сериозно. Към него има конкретна оферта от втория в Турция Трабзонспор, която беше отправена още преди 20 дни. Неделев така и не е дал отговор, което подсказва, че няма желание да отиде в този клуб. В ЦСКА искат плеймейкърът да обяви решението си до края на месеца, тъй като новият сезон стартира в началото на август. В случай, че се стигне до трансфер, от ЦСКА ще трябва да се разделят или с Тиаго, или с Белтраме, които играят на този пост.

Това е пореден опит на ЦСКА да привлече звездата на Ботев. На два пъти през последните години той беше близо до подпис. През септември 2018 година от ЦСКА признаха в официалния си сайт, че са имали предложение, което е било отхвърлено от Неделев. Самият играч неведнъж е споделял, че в България би носил само екипа на Ботев. В последните седмици обаче самият той открито заяви, че иска трансфер. А ето какви са целите на ЦСКА през новия сезон вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички