ЦСКА готви голяма промяна до часове след загубения финал


ЦСКА готви голяма промяна до часове след загубения финал
Снимка: БГНЕС

4550 0

Ръководството на ЦСКА ще вземе голямо решение тази нощ и то ще бъде обявено в четвъртък сутрин. И изглежда, че това решение ще е освобождаването на старши треньора Милош Крушчич, след като самият наставник призна, че поема изцяло вината за поражението във финала за Купата на България и е готов да напусне. В същото време Гриша Ганчев ще обяви какво ще се случва до края на сезона, след като "червените" ще останат отново без трофей, а и мястото в Европа не е сигурно. 

"Тази вечер собственикът ще вземе решение и ще го обяви. Това е турнирен мач, един мач, загубихме Купата и ще се борим за мястото си в Европа", коментира Стойчо Стоилов след поражението. 

Милош Крушчич също не бе особено словоохотлив след срещата, но пое изцяло вината за загубения трофей и обяви, че играчите са се представили отлично и са дали всичко от себе си. 

"Труден момент, разочарован съм. Жал ми е за момчетата. Ще бъда кратък. Поемам отговорност. Искам да защитя футболистите, те дадоха всичко от себе си. Ще говорим с ръководството какво да предприемем. За доброто на отбора е по-добре да се направи някакъв стрес. Да решим ситуацията за доброто на отбора. Поемам отговорност. Трябва да направим нещо, за да спечели отбора място за Европа. Да, мога да си тръгна", сподели треньорът след мача. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички