ЦСКА гони титлата, а Тобиас Хайнц вярва, че "хеви метъл" футбола този път ще сбъдне мечтата им


ЦСКА гони титлата, а Тобиас Хайнц вярва, че "хеви метъл" футбола този път ще сбъдне мечтата им
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

996 0

Футболистът на ЦСКА Тобиас Хайнц получи две признания за представянето си с "червените". Норвежкият полузащитник бе избран за №1 на 8-ия кръг, както и за футболист №1 за месец септември.

В ЦСКА мислят за титлата

"По време на паузата успяхме да се подготвим добре. Ще бъдем още по-добри. Всеки мач е сам за себе си, всяка среща е различна. Левски е добър отбор и на нас ни е трудно да играем с тях. Не е лесно във всеки мач да си на топ ниво. Чакам следващия ни мач и ще покажа на какво съм способен", заяви Хайнц.

"Имаме качеството и желанието да станем шампиони. Успяхме да намерим нашия ритъм и форма в този "хеви метъл" футбол. Работи, защо да го променяме. Нашата цел е да станем шампиони. Имаме добър отбор и много го искаме. Имаме и манталитета да го постигнем.

Много от играчите бяха тук и миналата година, когато не ни достигна само една точка, така че трябва да продължим по този начин. Трябва да направим възможно най-малко грешки. Трудно е да се каже къде ще се реши титлата. Имаме мач с Лудогорец в края на тази календарна година, който е решаващ за нас. Дано продължим добрата си серия", каза още норвежецът. А неговият съотборник Майкъл Естрада назова 3-мата важни играчи, през които винаги трябва да минава топката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички