ЦСКА фиксира цената на Жорди Кайседо, Тибо Вион се оперира успешно в Испания


ЦСКА фиксира цената на Жорди Кайседо, Тибо Вион се оперира успешно в Испания
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5044 0

Малко преди затварянето на летния трансферен прозорец на Балканите стана ясно, че ЦСКА е отхвърлил предложението на турския Газиентеп за закупуването на нападателя Жорди Кайседо.

23-годишният еквадорец заигра в България през лятото на 2020 г. и веднага се превърна в несменяем титуляр в атаката на "армейците". До този момент той е записал общо 29 мача за тима, в които е отбелязал 14 гола. 

"Тема Спорт" пише днес, че ЦСКА е решил да постави конкретна цена на своя голмайстор и тя е 2.5 милиона евро!

От началото на сезон 2021/22 Кайседо е вкарал 4 гола - 1 в Лигата на конференциите (срещу Осиек) и 3 в Първа лига. С трите си попадения в Елита на България еквадорецът стана и първият футболист на "червените", който бележи голове в три поредни кръга на старта на нова кампания от сезон 1997/98, когато за последно това прави Ивайло Андонов.

Междувременно стана ясно, че контузилият се срещу Виктория Пилзен Тибо Вион е претърпял успешна операция във Валенсия. Французинът написа няколко реда в социалните мрежи и получи много пожелания за бързо възстановяване:

"Благодаря ти, Господи, за помощта в този труден момент. Операцията приключи и всичко е наред. Сега е време да се възстановя и да работя усилено, за да се върна възможно най-бързо и да правя това, което ми харесва".

Въпреки травмата и последвалата интервенция, Вион бе включен от Стойчо Младенов в списъка с играчи за групите на Лигата на конференциите. Ето тук можете да видите пълния състав на "червения" наставник!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички