Стойчо Младенов: Това, което бяхме планували, се случи


Стойчо Младенов: Това, което бяхме планували, се случи
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

8370 0

Предводителят на ЦСКА - Стойчо Младенов, е останал доволен от това, което е видял от своите футболисти по време на лагера в Банско.

Младенов говори пред клубната телевизия след успеха с 4:1 в контрола срещу третодивизионния Банско и акцентира, че се работи по всички "трансферни въпроси".

"Завършихме един цикъл с тази контрола. Най-важното е, че всички са здрави. Подобряваме се във всяко едно естество. Крайно недостатъчно е времето контузените да настигнат останалите. Всички се вложиха в този лагер. Това, което бяхме запланували, го изпълнихме. Времето е недостатъчно, за да постигнем това, което искаме на кондиционно ниво. За мен беше важно тези, които идват от контузии, да се изравнят с останалите. На Варела му е необходимо още време. При всяка възможност ще му се дава игрово време", коментира треньорът на "червените".

"Работим по всички трансферни въпроси. Много е трудно в такъв момент да привлечеш даден състезател, защото всички добри играчи имат договори. Вече разговаряхме с Ясен Петров. Георги Йомов и Иван Турицов вече са освободени от лагера на националния отбор, а Калоян Кръстев ще остане на разположение на Петров", каза още той.

"Впечатленията ми от Карло Мухар са отлични – може да ни даде различна вариативност в средата на терена", завърши Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички