ЦСКА е спасил лиценза в 23:53 часа на 31 март, а "виновникът" отсече: Помагал съм и на Левски, и на Лудогорец!


ЦСКА е спасил лиценза в 23:53 часа на 31 март, а "виновникът" отсече: Помагал съм и на Левски, и на Лудогорец!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

14825 0

От интервю на специалиста по спортно право - Георги Градев, за предаването "Извън групата", стана ясно, че българският гранд ЦСКА е спасил своя лиценз за следващия сезон в 23:53 ч. на 31 март - броени минути преди крайния срок!

*Припомняме, че в началото на февруари Спортният съд в Лозана обяви, че "армейците" трябва да се разплатят с бившите си футболисти Бернардо Тенгариня, Нилсон Антонио и Сержиньо, както и с агента Франсиско Морено. Дължимата сума бе в размер на 750 000 евро, а ФИФА наложи забрана на "червените" да картотекират нови играчи!

"С гордост мога да заявя, че през тази година помогнах лицензът на ЦСКА да бъде спасен. Изиграх много малка роля, но я изиграх. С един от четиримата кредитори се стигна до пълно споразумение, с останалите – до частично такова или по-точно до отлагане на плащането. Те са се обединили много сериозно срещу клуба и не са склонни на никакви отстъпки, като в крайна сметка успяхме да стигнем до положителна развръзка, касаеща лиценза, в 23 часа и 53 минути на 31 март", разкри Градев, който е част от екипа на Димитър Бербатов и допълни:

"Никога не съм развалял отношенията си с ЦСКА. Просто в последните години на "Армията" мислеха, че американци, швейцарци и французи знаят повече от българите. Това е тяхно право, но видяхме какво се случи през 2017 година, когато 7 адвокати от Щатите и един парижанин представляваха тях, а аз бях нает от Дунав Русе. Видяхме кой игра в евротурнирите".

Георги Градев заяви и че помага на всички български клубове, които го наемат и направи паралел с трансфера на Илиян Стефанов от Берое в Левски:

"Аз помагам винаги на всички отбори. Помагал съм и на Левски, и на Лудогорец. За Илиян Стефанов кой помогна на Левски, макар че имаме проблеми с тях заради Петър Хубчев? Представлявам и Славия по дело в Лозана, въпреки че Венци Стефанов непрекъснато плюе по нашата кампания с Бербатов. Аз съм професионалист и съм напълно безпристрастен. Не съм върнал нито един клуб и вратата ми е винаги отворена за всеки клиент", отсече 46-годишният адвокат.

Вижте още: Лоши новини в Стара Загора: Двама основни футболисти напускат, а Берое няма да вземе и стотинка за тях

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички