ЦСКА е много близо до привличането на защитник


ЦСКА е много близо до привличането на защитник
Снимка: Официален сайт на ЦСКА/cska.bg

4908 0

ЦСКА е много близо до привличането на десен краен защитник. "Червените" водят финални преговори с чужденец на този пост, той е с европейски паспорт и може да играе още като дясно крило.

Очаква се сделката да бъде финализирана преди първия мач в Лига Европа с Титоград, който е на 9 юли. С това лятната селекция на тима ще завърши, пише "Тема спорт". През пролетта титуляр на позицията десен бек бе Иван Турицов. Той обаче получи контузия, заради която ще пропусне старта на сезона.

Защитникът продължава да тренира на облекчен режим, като се очаква до десетина дни да започне тренировки на пълни обороти. Днес от 12 часа пък отборът на ЦСКА срещу Шахтьор (Донецк) в третата си контрола на австрийска земя. До момента "червените" срещнаха Прибрам и Ференцварош в първите си две проверки по време на подготвителния лагер. В първата срешу чехите  записа победа с 3:0, а във втората футболистите на Добромир Митов загубиха от унгарския Ференцварош с 0:1.

В Русия пък обърнаха внимание на един от младоците на ЦСКА, като го препоръчаха на грандовете в страната - ето какво написаха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички