Джеси е желан от един от най-слабите отбори в МЛС


Джеси е желан от един от най-слабите отбори в МЛС
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2552 0

Ясен е отборът, отправил оферта към ЦСКА за ганаеца Едвин Джеси. Това е  Кълъмбъс Крю от МЛС. Както е известно, на 21 юни от "Армията" обявиха, че вариант пред Джеси е клуб от шампионата на САЩ, където да бъде преотстъпен.

Повече подробности обаче не бяха разкрити. Джеси не замина на подготовка с ЦСКА в Австрия, тъй като чака развитие по преминаването си в друг отбор.  Според публикация в групата MLS Transfer Feed в Туитър въпросният клуб, който е изявил желание да привлече Едвин Джеси, е Кълъмбъс Крю. Засега обаче ганаецът нямал голямо желание за подобно предизвикателство и това бави сделката.

В момента Кълъмбъс е десети в Източната конференция на МЛС. Тимът изостава на 5 точки от зоната на плейофите (седмото място). Сезонът там е преполовен, а до края му остават 17 кръга. Треньор на тима е Калеб Портър, пише "Тема спорт". Както е известно, в САЩ, във ФК Далас, ЦСКА продаде Антон Недялков преди година и половина.

Очаква се в следващите дни "армейците" да привлекат още едно ново попълнение, с което да приключат лятната си селекция. Най-вероятно ще се вземе десен защитник. Както е известно, Иван Турицов все още се възстановява от контузия, получена в края на миналия сезон, и ще пропусне старта на новата кампания.

А какво бе официалното съобщение от ЦСКА относно евентуален трансфер на Джеси - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички