ЦСКА дава последен шанс на Йорданеску, но с условие


ЦСКА дава последен шанс на Йорданеску, но с условие
Снимка: cska.bg

2085 0

Последен шанс ще получи румънецът Едуард Йорданеску да изправи ЦСКА на крака. След загубата в Разград тимът завърши първия дял от шампионата на пето място и отпадна от турнира за Купата на България.

Румънецът е получил ултиматум да победи в следващите 6 срещи до края на календарната година, ако иска да посрещне и празниците като треньор на "червените", съобщава "7 дни спорт".

Програмата е привидно лека, но дотук тимът на Гриша Ганчев не успявя да победи дори и тотални аутсайдери.

Вчера в София се завърна Стойчо Младенов и феновете на ЦСКА приеха това като знак, че е поканен да води "червените". За тяхно съжаление пътуването му е предвидено отдавна, тъй като сезонът за неговия Атирау приключи в събота с отпадането за Купата на Казахстан.

Все пак е възможна среща между Стойчо и Ганчев. Младенов обаче е недолюбван от други фактори в клуба. "Отборът си има треньор и той трябва да бъде оставен на спокойствие", сподели пред БНТ Стойчо.

Малък е шансът да бъде нает и Любо Пенев, като възможните причини за това са скандал с Христо Стоичков и прекалено високи претенции за заплата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички