Йорданеску изготвя списък с ненужните


Йорданеску изготвя списък с ненужните
Снимка: Официален сайт на Пандури - http://www.panduriics.ro/

1760 0

Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску изготвя списък с футболистите, които не влизат в плановете му за развитие на отбора. До няколко дни той ще предаде на ръководството подробен доклад, който да мотивира избора му за състезателите, които според него нямат качества и характер да носят червената фланелка.

На базата на това ще се вземе решение с кои играчи клубът да се раздели през зимната пауза в шампионата. Почти сигурно е, че поне двама от футболистите ще напуснат ЦСКА на полусезона, като клубът ще опита да ги продаде.След мача с Лудогорец Йорданеску за втори път заяви, че в състава има играчи, които не отговорят на нивото на ЦСКА.

Освен за освободени той ще настоява и за привличането на нови състезатели по негов вкус. ЦСКА ще опита да вземе три-четири попълнения през зимата. Сред тях ще са нападател, централен бранител и вратар. Йорданеску направи подобно негативно изказване за футболистите и след отпадането от Локомотив София в турнира за Купата на България. Нападките към състезателите изглеждат като защитна реакция на човек, който търси оправдание за слабите резултати. При подобно публично говорене не е трудно да се досетим доколко Йорданеску е способен да владее съблекалнята и играчите да му имат доверие и респект, пише "Тема спорт".

Наставникът на ЦСКА се прибра в Румъния след гостуването в Разград. Тимът пък е пуснат в няколкодневна почивка заради паузата в първенството, породена от квалификациите на националните отбори. В следващия кръг армейците играят със Славия. Мачът е на 19 ноември, събота, от 15:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички