Стойчо Младенов готов веднага да поеме ЦСКА


Стойчо Младенов готов веднага да поеме ЦСКА

4527 0

Стойчо Младенов е гарантирал, че може веднага да поеме ЦСКА, ако клубът реши да уволни Едуард Йорданеску, твърди 24 часа. Румънецът остави „червените" на 10 точки от първото място и извън тройката след изиграването на половината от редовния сезон и загубата с 1:2 от Лудогорец в дербито в събота.

Младенов вече е провел разговор с Гриша Ганчев, но е поставил условия, които тепърва трябва да бъдат изяснени. Те са свързани с първия период, когато двамата работиха заедно в Литекс и треньорът бе уволнен точно след загуба от ЦСКА. Тогава се заговори, че има проблем със Стойчо Стоилов, който вече е директор на „Българска армия". Ако шансовете за треньорска смяна в Борисовата градина в момента са около 60%, то със сигурност ще има сериозна чистка на играчи през зимната пауза. „Някои ще бъдат изпратени на летището с еднопосочен билет", категоричен бе човек от ръководството на ЦСКА след загубата в Разград.

Единият със сигурност е Рафаел Перес, който вече е загубил всякакво доверие на феновете, но по незнайни причини съставът започва с него. След загубата Иорданеску обяви, че някои играчи не са за отбор от ранга на „червените", а в договора му има клауза единствено за влизане в тройката. В момента обаче и тя не се изпълнява, но разликата от Черно море е само 2 точки, което е доста по-поносимо от 10-те, които разделят тима от Лудогорец и Левски.

ЦСКА смята да отправи жалба заради нечовешките условия за феновете на гостуващия отбор на „Лудогорец Арена", като дори смята да отиде и до ниво над БФС. Човек от клуба чинно е заснел какви са условията в клетката на стадиона в Разград, от който първо изреваха от „Левски". Не е изключено и „сините" да бъдат поканени да участват в жалбата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички