ЦСКА чака двама чужденци, дава шанс на трима свои юноши


ЦСКА чака двама чужденци, дава шанс на трима свои юноши

684 0

Новият постоянен наставник на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че очаква клубното ръководство да привлече двама нови чужденци до заминаването на лагер в Испания на 19 януари. 

„На този етап нямаме освободени и нови футболисти. Надявам се до заминаването до Испания да имаме поне двама нови футболисти, най-вече в офанзивен план. През този период много трудно се намират футболисти.

Ръководството прави всичко възможно да намери такива футболисти. Надявам се да стане, чужденци ще са. Със сигурност ще се разделим с някои. Спрямо привлечените ще преценим с кои да се разделим. Нека да изчакаме още 2-3 дни и ще имаме повече яснота. Галчев днес трябва да е тук, ще преценим и за него. Изцяло отговорността е моя, аз взимам крайното решения.”, обяви Белчев на старта на зимната подготовка на „червените”.

Специалистът дава шанс на трима юноши да се докажат в първия отбор. „Ще има и трима юноши - Ангел Лясков, Тонислав Йорданов и вратарят Слави Петров. Надявам се те да доразвият качествата си. Който покаже, че израства професионално, има място в ЦСКА. Стига да покажат, че имат качества, ще дадем шанс на всеки един”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички