Пламен Марков: ЦСКА никога не отписва титлата


Пламен Марков: ЦСКА никога не отписва титлата

733 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков заяви, че отборът все още не е отписал титлата въпреки голямата разлика с Левски и Лудогорец.

"ЦСКА никога не може да се примири и да отпише титлата. Даваме си сметка, че разликата никак не е малка и че Лудогорец е силен отбор, който даже не е единственият ни съперник за титлата. Ние обаче продължаваме да развиваме нашия отбор. Ако направим сравнение с това къде бяхме миналата година на този етап, вървим във възходяща линия. Ще се борим с нашите сили и възможности за постигането на тази цел, за която стана дума", заяви Пламен Марков.

"Надявам се, че годината ще бъде успешна за всички нас и ще продължим добрата ни съвместна дейност, по начин по който да бъдат удовлетворени всички. Надявам се, че нашият отбор ще се развива така, че да удовлетворява многото си фенове", сподели Марков.

"Стамен беше треньор на дублиращия отбор през есента, както знаете много добре. В края на полусезона ръководството взе решението, той да води първия отбор за няколко кръга. Отборът записа съвсем прилични резултати под негово ръководството. Разбира се не само това е критерият. Все пак му се даде възможност да продължи работата си и да направи подготовка през зимния период. Надявам се през пролетта той да покаже добри резултати и да оправдае доверието на ръководството".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички